Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/2/d/7/hair-force1.nl/httpd.www/bestellingen/wp-config.php on line 103 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/d/7/hair-force1.nl/httpd.www/bestellingen/wp-config.php:103) in /customers/2/d/7/hair-force1.nl/httpd.www/bestellingen/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/d/7/hair-force1.nl/httpd.www/bestellingen/wp-config.php:103) in /customers/2/d/7/hair-force1.nl/httpd.www/bestellingen/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Colorkit | Hairforce 1
023-303 0572 info@hair-force1.nl
Selecteer een pagina

ColorKit bestellen

 

Bestel hieronder jouw colorkit

Colorkit

€35,00

Verf deel 1&2

2 sets plastic handschoenen

1 plastic schort

Een kwast

Een plastic kom

Shampoo en conditioner

Hoe gebruik ik de colorkit?

De colorkit wordt geleverd met een handleiding waarin stapsgewijs wordt toegelicht hoe je de colorkit dient te gebruiken. Naast de handleiding kan je ook deze video bekijken waarbij Demi de handleiding stap voor stap met jullie doorloopt en ook de handelingen voordoet.

Spelregels
R

Gebruik de colorkit enkel voor jezelf

Let op deze kleur is samengesteld voor jou en op maat gemaakt. Breng deze kleur dus niet aan bij iemand anders!!
R

Bewaar de overgebleven verf niet

Wanneer je klaar bent kan je de overgebleven verf niet bewaren.
R

Breng de colorkit aan binnen 48 uur na levering

Wanneer je de uitgroei kit hebt ontvangen moet deze binnen 48 uur aangebracht zijn. Daarna zal de werking teveel afnemen en word het resultaat niet meer wat je ervan mag verwachten.
R

Gebruik een handdoek welke vies mag worden

Gebruik evt. een oude handdoek die vies mag worden.
R

Als je de verf morst, maak dit dan direct schoon

Wanneer je per ongeluk wat kliedert op de grond of tafel bijvoorbeeld, zorg er dan voor dat je het direct schoonmaakt.
R

Houdt je aan de voorgeschreven inwerktijd

De inwerktijd van de colorkit is 45 minuten.

Handleiding
Stap 1

Borstel je haar goed door zodat alle knopen eruit zijn en kam het uiteindelijk naar achter.

Stap 2

Knoop je plastic schort voor en trek je handschoenen aan. Bij een donkere haarkleur is ons advies om een randje van je voorhoofd net voor de haarlijn in te smeren met een vette creme of vaseline.

Stap 3

Doe de hele inhoud van bakje(s) nummer 1 en de inhoud van bakje(s) nummer 2 in de plastic kom.

Stap 4

Roer dit heel goed door elkaar met de kwast totdat er geen klontjes meer zijn. Strijk het overtollige product af aan de rand van het bakje en reinig je kwast

Stap 5

Doe een klein beetje verf op de kwast en breng de verf aan op de voorste rand van je haar. Maak dunne scheidingen en zet die in zoals te zien is in het instructiefilmpje.

Stap 6

Wij adviseren om het tot net onderaan de kruin aan te brengen zodat je haar eroverheen valt. Je hebt nu eenmaal geen handen op je rug. Over een paar weekjes kunnen wij het dan weer helemaal in orde maken.

Stap 7

Wanneer je klaar bent gooi je de handschoenen en het restant van de verf met bakje weg.

Stap 8

Laat de verf 45 min inwerken. Als je het eerder uitspoelt dekt de verf niet voldoende. Dus houd de tijd goed in de gaten!!

Stap 9

Wanneer de 45 minuten om zijn is het tijd om uit te spoelen. Spoel eerst alle verf eruit en als je water helder is geworden was je het haar 2 keer zodat je zeker weet dat alle verf er uit is. Daarna de conditioner, laat dit inwerken en spoel deze weer uit.

Stap 10

Mocht je hebben gekozen voor een masker bij deze thuiskit vervang je de conditioner voor het masker. Maak dan je haar na het wassen eerst handdoekdroog. Breng vervolgens het masker aan en wikkel een warme natte handdoek om je haar. Laat deze 5 minuten intrekken en spoel het uit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info

Chat openen
💬 Kunnen wij je helpen?
Hoi, kunnen wij je helpen?🙋‍♀️